Monday, February 10, 2014

Ligning Vagina Kvinder og Shark . Kvindelige kønsorganer

Ligning Vagina Kvinder og Shark . Kvindelige kønsorganer , eller hvad vi kalder skeden er en del af en kvindes krop, der er helt unik.
Ikke blot af form og funktion
LigaTaruhan Agen Bola, Agen Sbobet, Agen Ibcbet, Agen 338A Terpercaya
, men karakteristisk , Miss V har nogle fakta , som kan overraske at kvinderne ikke var klar over det. Hvad er de unikke fakta om Miss V , følgende svar som citeret fra side Huffington Post.
Når vakt, Reaction Miss V Svarende til Mr. PSponsorerede links
Hos mænd , en erektion er et tegn på, at manden var blevet seksuelt ophidset . Ikke meget anderledes end de kvinder, der også har oplevet det samme. Shelly Holmström , MD, professor i Obstetrik og gynækologi ved University of South Florida anfører, at små skamlæber område har et netværk, der kan hærde når vakt. Det samme netværk , som kan findes på penis .
Miss V egenskaber og Shark Samme ?Oversigt over erklæring er ganske spændende . Men undersøgelser har vist, at den smørende væske , der kommer ud af skeden under stimulation har en organisk komponent kaldet squalen , et stof, som også findes i hajleverolie .
nem inficeretBarbering hår, der vokser i området af kvindelighed er vigtigt at renholdelse af Miss V. Men Susan Taylor , MD, en hudlæge oprindelsen af ​​Philadelphia anbefaler, at du være forsigtig , fordi hvis der er en klippe eller ridse mulighed for bakterier at komme ind i såret er stor nok og kan føre til infektion.
Susan tilføjede, at ikke bruger en barbermaskine sving og undgå samleje 2-3 dage efter barbering .
Miss V kan også svedtendensIkke kun huden på den ydre del af kroppen, der kan svede, Miss V kan også svede som en måde at beskytte huden mod friktion vagina samtidig holde temperaturen omkring skeden for at forblive stabilt. Sved er fremstillet af hundredvis af svedkirtler under huden på skamlæberne og klitoris.
Hår vil ikke savne V Hair Gennem chefDu kan være undrende , hvad der ville ske, hvis hår i intime områder ikke barberet i lang tid , kunne være alt hår på hovedet ? " Chancerne er meget små og endog umuligt, fordi kønsbehåring ikke er programmeret til at vokse sammen ," sagde Shelly Holmström .
Miss V Kan AgingAging det sikkert , og alle organer i kroppen
Investmandiri.com Bisnis Investasi Online Sebagai Lowongan Kerja, Dan Peluang Usaha Murah
vil blive påvirket , herunder Miss V. En seksualundervisning ekspert Dr. Charlie Glickman fra USA sagde , at det ikke betyder aldringen af ​​Miss V Miss V rynker, men snarere, at der er en nedsat evne musklen til Miss V.
For at holde det fungerer optimalt Vagina , Charlie foreslog at prøve Kegel øvelser . Kegel øvelser er en effektiv øvelse at træne de vaginale muskler med alderen

No comments:

Post a Comment